Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle 27 Ekim Cuma günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu ülke uğruna canlarını feda etmiş tüm aziz şehitlerimizin ruhuna Hatim indirme etkinliği düzenlenmiştir.

Ekm

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü  İlkyardım Eğitim Merkezi İlkyardım Eğitmenleri Safure Dolunay GÜVEN ve Yüsra Mucize Çelik tarafından 20 Ekim 2023 te  10 bin okul kapsamında öğrencilerimize ilkyardım konusunda farkındalık eğitimi verilmiştir.

Ekm

Okulumuzda gerçekleştirilen ''Afet ve Acil Durum Tahliye Tatbikatı''nda okulumuz güvenli ve hızlı bir şekilde tahliye edilmiştir.

Eyl

15 Temmuz, Türk Milletinin zor zamanlarda bir ve beraber olma refleksinin hâlâ çok canlı olduğunun bir göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle Öğrencilerimizde demokrasi, insan hakları, vatan sevgisi, milli birlik ve beraberlik, yurt bilinci gibi kavramların daha iyi anlaşılması adına 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı yapıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılına hazırlık kapsamında Sene Başı Öğretmenler Kurulu, Okul Müdürümüz Feyzullah KAYA başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda  gerçekleştirildi.