TOHUMDAN SANATA DÖNÜŞEN SU KABAKLARI SERGİLENDİ

Tohumdan Sanata dönüşen su kabakları Üretmek Hayattır sloganı ile yürütülen 14 aylık çalışma sonucunda ortaya çıktı ve sonunda muhteşem bir sergide sergilendiler.

Teknoloji Bağımlılığı ile mücadele kapsamında gelistirilen E- nasil bas edeceğiz isimli projenin çıktıları olan çalışmalar okulumuzda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Açılışında İl MEM ve İlçe MEM ile Okul Müdürleri ve Aakademisyenlerin bulunduğu sergiyi yüzlerce öğrenci öğretmen idareci veli ziyaret etti.

Koordinatör Öğretmen Serpil Dalay, onlarca ogrenciyi 14 ay telefondan uzak tutmayı başardı. Dalay; "14 ay önce  "Üretmek Hayattır "  sloganıyla başlayan projemizde, kaynaştırma ve evde eğitim öğrencileri dahil olmak üzere yetmiş öğrenciyle çalışarak, yetmiş den fazla eser çıkarttık.Çalışmalarımızı yaparken teknoloji bağımlılığını büyük ölçüde azalttık.İstasyon tekniği ile yapılan her bir eser, birçok öğrencinin emeği ile biçimlendi.Projemizde çalışan öğrencilerimizden bazıları kendilerini keşfederken,bazıları yeteklerini geliştirdi,bazıları kendine inandı ...kısaca 70 öğrencinin ayrı ayrı bir hikayesi oldu.Eserlerimiz doğal ve geri dönüşüm malzemeleri kullanarak oluştu.#Farklılıklar Fark yaratır.#Emeği geçen 70 öğrencimize sonsuz teşekkürler." dedi.

Öğretmenimizi ve projede çalışan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

23-05-202323-05-202323-05-202323-05-202323-05-2023

Yayın: 23.05.2023 - Güncelleme: 23.05.2023 15:41 - Görüntülenme: 157