Ock

Mersin Il Emniyet Müdürlüğü iki seminerle öğrencilerimizle buluştu.  Mersin Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü,"Güvenli İnternet Erişimi, Güvenli Sosyal Medya" semineri düzenledi,Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü asayiş olayları bilgilendirmesi yaptı. Önemli bilgileri öğrencilerimizle buluşturduğu için Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Ock

Evde eğitim gören 10.sınıf öğrencimiz  Sevgi Kırtay, Destekleme Yetiştirme Kursunda arkadaşlarına katıldı. Kurslar sırasında arkadaşlarının ve öğretmenlerinin sevgi ve ilgisiyle karşılaşan öğrencimiz mutlu olduğunu ifade etti. Bizleri de ziyareti ile mutlu eden kızımıza Cenab-ı Hak'tan sağlıklı,uzun bir ömür niyaz ederiz.

Ock

Felsefe öğretmenimiz Muazzez Akbulut 1 yıl aradan sonra, kansere karşı verdiği mücadeleyi kazanarak aramıza döndü. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından özlemle beklenen öğretmenimiz tekrar görevinin başına geçti.   Hoş geldiniz okulunuza Muazzez Hocam.