ÇEVRİMİÇİ PROJE BİLGİLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Bugün Saat 20.00'da Okul yönetimi ve okul zümre başkanlarının katılımı ile çevrimiçi Proje Bilgilendirme ve İstişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda okulumuz öğretmenlerinin danışmanlığında öğrencilerimzin başvurabileceği Tübitak Porje Yarışması, Teknofest Proje Yarışması ve Patent projeleri ile ilgili çeşitli bilgiler verildi. Okulumuz Kmya Öğretmeni Baran EREN, Tübitak Projeleri ile ilgili bir sunum yaptı. Sunumda programın çağrı metni ve kılavuzu incelendi. Programın tematik alanları, başvuru süreci ve diğer detaylar hakkında bilgi verildi. Bazı proje fikirleri konusunda istişarede bulunuldu. Okul Müdürü Feyzullah KAYA tüm zümrelerin proje başvurusunda bulunacağına inandığını bu şekilde öğrencilerimiz arasında proje geliştirme ve proje yönetimi anlayışının gelişebileceğini belirtti. Müdür Yardımcısı H.Elif AKBULUT proje başvuru sürecinde tüm öğretmenlerimize ihtiyacı olan konularda gerekli desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.

21-01-202121-01-202121-01-2021

Yayın: 21.01.2021 - Güncelleme: 21.01.2021 21:16 - Görüntülenme: 325