RAMAZAN SANDIĞI- KTS Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı Nisan Ayı Etkinliği

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı Nisan ayı etkinliğinde Ramazan Sandığı Uygulamasını hayata geçirdik.

Ramazan Ayının İlk gününden itibaren okulun en kalabalık yerlerinde Ramazan Sandığı yer aldı. Faaliyeti Meslek Dersi Öğretmeni Fetih KÜÇÜK kordine etti.

Sandığa Okuldaki herkes küçüklü büyüklü katkı sağladı. Sosyal Yardımlaşma Kulübü Öğretmenlerinin, Okul Müdür Yardımcısı Hatice Elif Akbulut başkanlığında oluşturduğu komisyon eliyle sandık açıldı ve toplanan paralar yine komisyon eliyle yerine ulaştırıldı.

14-04-202314-04-202314-04-2023

Yayın: 14.04.2023 - Güncelleme: 14.04.2023 15:05 - Görüntülenme: 175