KTS Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı - BİR HİKAYE BİR SOHBET

Kalite Takip Sistemi faaliyetleri kapsamında öğrencilerin kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesine yönelik çok yönlü metodlarla (slayt, film, doğaçlama, tiyatrosal canlandırma) çalışmalar yapılmaktadır.

Okulumuz koçluk eğitimi çalışmaları kapsamında 11 C sınıfından Zinulabdin Alemam adlı öğrencinin BİR HİKAYE BİR SOHBET performansı Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Serpil Durusoy koordinatörlüğünde okul öğrencilerimizin katılımıyla kütüphanemizde gerçekleşmiştir. Duyuruya çıkılarak tüm öğrenciler davet edilmiştir.  Etkinlik okulun tüm öğrencilerine açık olup ayda bir kez okul kütüphanesinde gerçekleşecektir. Bu ayın eseri olan Ömer Seyfettin'den Seçmeler isimli kitap incelendi.. BİR HİKAYE BİR SOHBET etkinliği sayesinde öğrenciler fikirlerini paylaşma fırsatı bularak mütaala ve münazara kültürlerini de geliştirmiş oluyorlar.

22-03-202322-03-202322-03-2023

Yayın: 22.03.2023 - Güncelleme: 22.03.2023 09:13 - Görüntülenme: 189