"Bugün bütün camilerde mihrap, minberde gençler var"

Gençlik haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini arttırmak ve sosyal gelişimlerne katkıda bulunmak amacıyla “Bugün bütün camilerde mihrap, minberde gençler var” temalı program kapsamında 19 Mayıs Cuma günü cuma namazını Mersin İl Milli EğitimMüdürlüğünün bahçesinde bulunan Mustafa Yıldırım Camisinde,okulumuz 11. Sınıf öğrencilerinden Muhammed ibrahim imamlık yaptı , 10. Sınıf öğrencilerimizden Abdürrezzak Almugharbel ve Hasan Alabbas ise müezzinlik yaptı. Okulumuz meslek dersleri öğretmenleri Fetih Küçük, Kahraman Şinik , Fikret Arslan ve öğrencilerimizden Ayman Aldıyab , Muhaammed Said Alsalkıni öğrencilere destek olmak için namaza katıldılar.

22-05-202322-05-2023

Yayın: 22.05.2023 - Güncelleme: 22.05.2023 11:04 - Görüntülenme: 131